de Koning & Partners Telefoon: 06 2336 4066  
de Koning & Partners

Management Development
Veranderstrategieën
Persoonlijke Effectiviteit
LeiderschapsontwikkelingTeamcoachingOpen programma's
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Henk de Vos  


Henk de Vos Als registermediator is Henk de Vos vooral gespecialiseerd in het begeleiden van partijen in arbeidsconflicten. Hij zit al ruim 35 jaar in het HRM vak en heeft dus zeer ruime ervaring opgedaan met allerlei vraagstukken op het gebied van werken, samenwerken, re-integratie, ziekteverzuim, doorstroming, ontslag, (re)organisatie e.d.

Vanuit zijn HRM vak heeft hij warme belangstelling in de (werkende) mens. Naast MfN (NMI)-registermediator is hij werkzaam als directeur HRM bij een internationaal bedrijf in Gelderland. Zijn mediatorpraktijk voert hij parttime uit, met praktijkruimte aan de Marktstraat in Heerde (Gelderland).

Mediation is een andere manier om conflicten op te lossen. Het is een vorm van conflictoplossing buiten de rechter om. Herstellen van de communicatie tussen partijen staat centraal bij mediation. Meer informatie over de mediationpraktijk is te zien op de site: www.henkdevosmediation.nl. Voor telefonische informatie is de mediationpraktijk bereikbaar onder nummer: 06-20598193.

register mediation