de Koning & Partners Telefoon: 06 2336 4066  
de Koning & Partners

Management Development
Veranderstrategieën
Persoonlijke Effectiviteit
LeiderschapsontwikkelingTeamcoachingOpen programma's
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Marco ten Brake  


Marco te Brake studeerde Maritieme Bedrijfsvoering aan de Hogere Zeevaartschool in Rotterdam en volgde aansluitend de opleiding 'MSc in Transport' aan de Universiteit van Wales in Cardiff.

Hij heeft inmiddels tien jaar bedrijfservaring in diverse logistiek management functies binnen verschillende ondernemingen, onder andere bij een productie- en handelsonderneming en bij een facilitair dienstverlener.

En is actief op het gebied van logistiek advies, logistieke architectuur en ondersteuning met een flexibele, pro-actieve, 'hands-on' en resultaatgerichte aanpak.

Concepten
1. Part-time Logistiek Management
Een uniek concept voor bedrijven die geen eigen logistiek management hebben, met als doel het (verder) professionaliseren van de logistiek, door structurele leiding of begeleiding voor één of enkele dagen per week of per maand.

2. Logistieke Projecten
Het op project basis uitvoeren van resultaatgerichte actie op het gebied van voorraadreductie en behoefteplanning, optimalisatie van magazijnen en productieprocessen alsmede Supply Chain Management vraagstukken.

3. Interim Management en Begeleiding
Tijdelijke specialistische leiding van of begeleiding bij Warehouse, Transport, Fulfillment en/of Productie tenders; bij het in kaart brengen van het logistieke proces en het verbeterpotentieel daarvan; bij magazijnverbouwing en -verhuizingen; tijdens seizoen en piekperiodes.