de Koning & Partners Telefoon: 06 2336 4066  
de Koning & Partners

Management Development
Veranderstrategieën
Persoonlijke Effectiviteit
LeiderschapsontwikkelingTeamcoachingOpen programma's
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Robert Versteeg  


Robert heeft Personeel & Arbeid gestudeerd aan de Hogeschool van Ede en heeft daarna verschillende management en HR applicatiestudies gedaan.

Robert is sinds 1992 nationaal en internationaal werkzaam geweest in HR- en lijnmanagement functies in grootwinkel-, bank- en ICT organisaties en is sinds 2001 als adviseur actief met het vraagstuk van Leiderschap & Competentieontwikkeling.

Daarnaast is hij als reserveofficier actief voor de luchtmacht en verantwoordelijk voor resourcemanagement bij 1 CIMIC Bat/IDEA en voor leiderschapsontwikkeling bij de Groep Luchtmacht Reserve. Hij is drie keer uitgezonden geweest.

De combinatie van zijn ervaring als adviseur ťn zijn management ervaring vormen een uitstekende basis voor een op praktisch gebruik gerichte aanpak. Daarbij loopt als rode draad door zijn loopbaan heen: managers en medewerkers helpen hun inzetbaarheid te vergroten in de werksituaties waarin ze zijn gesteld.

Hij heeft een groot aantal opdrachtgevers begeleid bij de implementatie van performance- en competentiemanagement, het optimaliseren van selectieprocessen, de ontwikkeling van leiderschap en de vertaling van deze concepten naar praktische toepassing in de dagelijkse praktijk.

Naast zijn externe rol als trainer en adviseur vervult hij ook met regelmaat interim opdrachten als operationele HR professional of stuurt hij als manager teams aan op resultaten en de daarbij behorende financiŽle, commerciŽle en proces aspecten.

Robert is gericht op de bruikbaarheid van concepten in de dagelijkse praktijk. De typische scholenstrijd in het HR-wereldje is hem daarbij vreemd:"als je niet wilt wat je had, doe dan ook niet wat je deed", is zijn persoonlijke motto.