de Koning & Partners Telefoon: 06 2336 4066  
de Koning & Partners

Management Development
Veranderstrategieën
Persoonlijke Effectiviteit
LeiderschapsontwikkelingTeamcoachingOpen programma's
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Your Effective Strategy (YES!)  


Persoonlijke Effectiviteit Programma

Wat is YES! ?
Deze training geeft inzicht in je gedrag en functioneren in relatie tot je werksituatie. Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten en je leert sterktes en leerpunten herkennen. Bovendien ga je aan de slag om nieuw gedrag te oefenen waarmee je meer succes kunt boeken in je handelen. De persoonlijke benadering, de cases en de managementgame maken het een training die beklijft. Verworven inzichten zijn direct in te zetten. YES! wordt per deelnemer op maat gemaakt.

Wanneer doe ik YES! ?
YES! geeft inzicht in ingesleten patronen in denken en handelen en biedt daar alternatieven voor. Veranderen blijkt het sleutelwoord voor eerdere deelnemers aan het programma. Bijvoorbeeld om persoonlijk effectiever te worden. Of bepaalde denk- en gedragsroutines te doorbreken. Maar ook kan het zijn dat je voor een keuze staat een andere weg in te slaan. Voor diegene die zich op zo’n kruispunt bevindt, biedt de YES! ‘mentaal voedsel’.

Wat levert het op ?
Je werksituatie bepaalt een groot deel van je leven. Zo’n 8 tot 10 uur per dag breng je immers op je werk door. Een grotere effectiviteit en succes in die uren geeft meer voldoening. De YES! biedt je daarvoor de inzichten en het gereedschap waarmee je nog lang je voordeel kunt doen. En voor je leidinggevende? Die krijgt een medewerker terug die een beter inzicht heeft in het persoonlijk functioneren en effectiever in het werk staat.